primul pas în cariera ta

Vă aşteptăm zilnic între orele 8.00-16.00 să vă înscrieţi la secretariatul unităţii Liceului Tehnologic Dorin Pavel, Alba Iulia!

S-a dat startul înscrierilor în instituţiile de învăţământ în sistem dual şi vă încurajăm sa optaţi pentru o cariera in domeniul energetic!

Distributie Energie Electrica Romania a încheiat parteneriat cu Liceul Tehnologic Dorin Pavel, Alba Iulia, învăţământ profesional în sistem dual, calificarea profesională electrician exploatare joasa tensiune – 24 locuri.

În acest context, așteptăm elevii cu interes și entuziasm în unitatea noastră școlară, la clasele de învățământ profesional dual – aprobate pentru anul școlar 2021-2022, deoarece oferim șansa unui viitor sigur și de succes!

ELEVII PRIMESC BURSĂ 900 LEI ŞI MULTE ALTE FACILITĂŢI OFERITE DE OPERATORUL ECONOMIC!
COD 567

Vă mulţumim pentru colaborare!

PREGĂTIM TINERI ÎN URMĂTOARELE DOMENII:

MARINEX SRL implementează proiectul POCU „Orientare profesională și stagii de practică în domeniul construcțiilor pentru elevii din regiunea Centru”. Liceul Tehnologic Dorin Pavel, Alba Iulia este partener în acest proiect în perioada 2020-2022.

Detalii pe pagina dedicată proiectului:

 

Admitere în învăţământul profesional şi tehnic pentru anul școlar 2021 – 2022

Distribuție Energie Electrică România (DEER), parte a Grupului Electrica, este cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, cu o acoperire de 18 județe, din cele trei zone geografice, reprezentând 40,7% din teritoriul României. DEER distribuie energie electrică la peste 3,8 milioane de utilizatori, acoperă o suprafață de 97.196 km2 și gestionează 198.988 km de linii electrice.

Beneficiile învățământului de stat în sistem dual:

Zona Transilvania Sud:

Liceul Tehnologic „Dorin Pavel” din Alba Iulia

24 de locuri pentru specializarea ELECTRICIAN EXPLOATARE JOASĂ TENSIUNE